Hets hets hets!

Kom hem för en timme sedan. Har sedan dess hunnit tvätta två maskiner tvätt, har just slängt i ytterligare två, hängt upp en massa tvätt samt slängt i mig mat.

Om 45 minuter ska jag ha duschat, gjort mig snygg (D-D: någon billig kommentar på det?:-)), hängt upp resterande tvätt, bäddat rent och sorterat in ren tvätt i garderoberna. Låter som en barnlek för alla småbarnsföräldrar där ute, men jag känner mig liite stressad. Och fråga mig inte varför jag sitter här och bloggar...

Ikväll ska i alla fall jag, mamma, Bo, mormor och morfar sen genrepet av Semestersabotörerna - Till havs. Jag ska iofs se den igen på premiären på torsdag, men vad gör man inte för att få skratta åt svärfar på scen så mycket som möjligt :-)

Hoppas ni har en härlig vecka i solen allihop!

Badkläder!

Det är väldigt sällan jag får blommor av Tobias. Istället skämmer han bort mig med spontanpresenter, vilket jag tycker är mycket härligare! Nu på sommaren består dessa presenter oftast av bikinis eller baddräkt, vilket är mer än välkommet :-)
Och idag var det dags för en ny inleverans :-)

En bråkdel av mina bikins. Resten ligger nere i Ljunghusen, eftersom det nästan bara är där jag använder dem. Överdrev lite när jag i ett tidigare inlägg skrev att jag hade 20 st, det var endast 15.
Den randiga längst ner fick jag idag och den kommer bli en ny favorit i sommar :-) Från Speedo.

De baddräkter som jag använder mest samt den nya i mitten, som jag också fick idag. Alla tre från Speedo (så klart! kan någon annan göra baddräkter som sitter snyggt?) Den nya har en sjukt snygg rygg! Visar i sommar! 


Löneförhöjning?

Inne på vårt ena bolån står det just nu:

 "Amorteringsbelopp: 500 000 kr
Förfallodatum: 2009-07-28"

Nemas problemas!

Visa brösten?

Det är inte så lätt att orka blogga eller ha motivation till det när havet ligger tre minuter i den riktningen och båten ligger 10 minuter i den riktningen. :-) Men ibland inträffar saker som gör att jag bara måste få skriva av mig.

Jag förstår att det är semestertider nu och folk vill slappa, ta det lugnt och njuta av den härliga solen! Men måste detta göras i bar överkropp eller endast bikiniöverdel? Sen när blev det ok att ha bar överkropp i stan? Ja, det finns tyvärr inga regler mot det men vad hände med sunt förnuft? Det är så klart ok på stranden, solandes i en park eller vid glasskiosken i närheten av stranden etc men mitt i stan? Det ser för jävligt ut! Jag vill inte se nakna bringor när jag sitter och käkar lunch eller shoppar! Oavsett om denna bringa tillhör någon som hänger i gymet ofta eller någon som hänger i soffan med en öl i handen. Detsamma gäller tjejer i bikiniöverdel. Ingen ok outfit på stan.

Vad tycker ni? Bar överkropp; av eller på?

Tacky, jag vet...

Ja, det är tacky när alla helt plötsligt bara snackar om, lyssnar på och köper låtar/skivor etc med Michael Jackson. Folk som inte uppskattat honom tidigare tycker plötsligt att han är fantastisk! 

Jag var en av dem som satt och lyssnade på MJ på Spotify idag på jobbet och kom då över denna som är superbra! Riktigt härlig!

Jag har aldrig varit ett riktigt MJ-fan, men det är ändå förbannat onödigt att en av de största ska gå ur tiden långt före sin tid.



Diverse bilder

Såg nu att jag hann ta typ tre foton igår innan kameran dog... Bra jobbat av mig! 
Därför blir det nu tre bilder från den härliga kvällen i onsdags samt en bild på mina nya otroligt fabulous skor :-)

Glöden är på gång och köttet är förberett

Svärfar kommer ihåg det viktigaste; rödvinet :-)

Toots är alltid hungrig. Där maten finns, finns Toots

Visst är de coola? Jag älskar dem! Och snart är skoskavet läkt så jag kan använda dem fler gånger ;-)


Dagens utan bilder

Jag får fortfarande inte rätt på bilderna här på bloggen. Får be sambon titta på det ikväll.


Humör: 
Det är hyfsat faktiskt. Fredag, sol och en helg på Näset väntar. Blev iofs inte sjukt glad när jag imorse fick mensen tre dagar tidigare än beräknat. Men har jag inte värre problem än så så ska jag nog klara mig ;-)
Gjort: Gjort mig i ordning och klätt på mig. Ska snart äta och sminka mig.
Planer: Jobba så klart och sen kör vi ner till svärföräldrarna efter jobbet.
Ser på: En klarblå himmel och en omgivning som badar i sol.
Lyssnar på: Ingenting
Läser: Ingenting, förutom det jag skriver.
Dricker: Vatten. Kaffe får det bli när jag kommer till jobbet.
Äter: Ingenting just nu. Ska snart käka vaniljyoghurt och müsli.
Bästa: Att det är FREDAG!
Sämsta: Blev riktigt illa berörd när jag nyss läste att Michael Jackson gått bort. Jag var inget direkt fan, men han var en av de allra största.
Barn: Nej, inget sånt
Väder: Sol, sol, sol! Dashboarden lovar idag strålande sol och över 20 grader. :-)

Förbannad!

Åh försöker lägga upp bilder men blogg.se vill absolut inte som jag vill! Inte heller gör den som jag säger till den att göra! Fan värre än sambon detta ;-)

Strandpromenad

Har nyss kommit hem från en underbar eftermiddag och kväll i Ljunghusen. Det blev en eftermiddag som bjöd på strålande sommarväder, en lång strandpromenad och sedan grillning i trädgården på kvällen. Batteriet i kameran dog tyvärr men några bilder utlovas imorgon.

Natti!

Post-Eurovision Song Contest

Vem trodde att det var denna låt jag skulle lyssna mest på av årets ESC-bidrag?
Sjukt härlig!



Sol, bad och värme

Åh nu kommer sommaren! Äntligen! även om vi har varit bortskämda med sommarvärme både i april och maj :-)
Det bästa (för oss som inte har semester nu) är det verkar hålla i sig över helgen. 

Det innebär så klart att det blir en helg i Ljunghusen hos Tobias föräldrar.
Sol, bad, sommar, strand, båt och grill. Det hoppas jag på och så kommer det att bli.

Jag bjuder på några sommarbilder från Ljunghusen för att ni ska få in känslan och komma ner och hälsa på i sommar!


Eh, vart skulle vi nu...?

Sol på båten. Insmord i SPF är jag så klart :-)

En av mina favoritbilder. 
Jag och underbare Olof tar det jäkligt lugnt. En dag på havet tar ut sin rätt. 


Några kilo lättare

Jag behöver gå ner några kilon, men har så fantastiskt svårt för att motivera mig till att skippa de där onödiga godsakerna. Ja, jag har dragit ner enormt mycket på det (Erika? Fortfarande ett kexchoklad om dagen? ;-)), men jag borde dra ner på det ännu mer. Dock håller jag livskvalitet väldigt högt upp på listan över viktiga saker i mitt liv, så varför ska jag då välja bort goda saker? Jag borde dock byta ut dem mot nyttigare godsaker. Så lätt det låter! :-) 

Ni behöver förresten inte börja sura på mig och skriva kommentarer i stil med att "du behöver inte gå ner i vikt" blablabla. Detta handlar inte om att jag tycker att jag är stor, tjock, kraftig eller liknande. Jag tycker att jag är fabulous! Och det önskar jag alla där ute tycker om sig själv! Ni är alla skitsnygga! Jag jämför mig inte med hur andra ser ut eller hur jag "borde" se ut. Jag jämför mig med hur jag har sett ut och hur jag vet att kan kan se ut i kroppen och må i skallen om jag hittar balansen med träningen och kosten. Då mår jag som allra bäst både fysiskt och psykiskt. Jag vill inte slimma ner mig till size 0 (det har jag dessutom för breda höfter till som tur är :-)), men jag vill gå ner ett par kilo och hitta balansen.

Förstår ni mig? Hjälper ni mig? :-) 

Bikini nummer... 20?

Eller hur många har jag egentligen? Jag har inte räknat dem på ett tag, men där ligger väldigt många i byrålådan och nu är det snart dags att kunna börja använda dem igen. Underbart!

Jag älskar att ha olika bikinisar (pluralformen?) vid varje dopp i havet, även om så klart ingen annan på stranden bryr sig. :-)
Dock kände jag att det var dags att inhandla en ny. Spelar nog ingen roll hur många bikinisar/kjolar/jeans/toppar etc man har, till slut blir man trött på dem och vill ha något nytt.
Jag gjorde en beställning på H&M tidigare idag och då blev det bl.a. nedan. Vad tycks?

Bilder från H&M




Vad hände?

Jag: Vad ska vi hitta på idag?
Sambon: VI kanske kan cykla bort till Entré och köpa jeans till mig?
Jag: Eh ok!

Gäller att passa på! Hur ofta händer det att SAMBON föreslår att vi ska shoppa? :-) Vi hörs senare!

 

Min midsommar i bilder

Långbordet i partytältet

Kan man bli trött på jordgubbar?

Brorsan (till höger) och hans svåger  gillar klonkare.

Min jättesöta brorsdotter Johanna

Midsommarstången är klar och...

...dansen kan börja

Brorsan fick vara målvakt i fotbollsmatchen.

Jag och brorsan, som plötsligt fick en haka som skulle göra Kronprinsessan stolt.

Kattungarna tog det lugnt inomhus.

Och Bilbo chillade utomhus.

Äntligen dags för grill!

Först en physalis, sen en snaps Bäska droppar och en en physalis till. Sjukt äckligt!

Jag hade en av mina härligaste midsommarfiranden! Ett stort tack till brorsan och svägerskan :-)


Midsommar i Vinslöv!

Äntligen är det Midsommar! Jag älskar midsommar! För det första blir det långhelg i och med att jag är ledig imorgon och alla extra lediga dagar från jobbet är bra dagar :-) Men sen är det ju nu sommaren börjar! Åh det är så härligt. Jag älskar sommaren och hoppas så klart på att vädret ska shapa till sig. Eller så kan det göra det i slutet av juli och början av augusti när jag ska vara ledig ;-)

Jag har precis käkat ris och fisk efter träningen och nu ska jag o Tobias snart iväg och handla på oss mat som ska följa med till Vinslöv imorgon. Vi är ute i sista sekunden tycker ni säkert. Men vad spelar det för roll? Så här dags slipper vi förhoppningsvis trängseln innen på Coop också.

Midsommar i Vinslöv here we come! Hoppas ni alla för en fantastisk midsommarhelg!

Jimmy Choo-hooo

Ingen har väl missat detta?

Jag har inte köat till någon av de tidigare gästdesignernas kollektioner för H&M. Men den 14 november kommer mina armbågar vara vassa och jag kommer inte ta någon hänsyn. ;-)
Varför, undrar ni? I min värld gör Jimmy Choo snyggare skor än Manolo Blahnik, svarar jag.

Loooooovely!

Ärligt talat!

Idag har jag hängt i stan med min mor hela eftermiddagen. Fick shoppat extremt lite dock. Tycker inte det finns så härligt utbud för tillfället, men det går upp och ner så snart hittar jag väl hur mycket som helst.

Inne på HM på Gallerian hörde jag i alla fall följande konversation mellan två tjejer i fjortonårs åldern. De ville både prova samma topp och bestämde sig efter mycket om och men att detta var ok men de var tvungna att checka av med varandra så att de inte använde den samtidigt. För "GUUUUUUUUD vad pinsamt!"

Tjej 1: Ok, men då provar vi toppen båda två. Då ska vi ha en M och en S.
Tjej 2: Här är en M! Ska bara hitta en S också till mig.
Tjej 1: Ehh... Vi kanske ska ta två M?
Tjej 2: Nej, jag har storlek S. Det har jag i denna HM-tröja jag har på mig nu.
Tjej 1: Ärligt talat tror jag att en M skulle passa dig bättre. Du är mer en M. Asså inte för och vara taskig eller så, men du har nog gått upp till en M.


Ärlighet vara längst! Frågan är hur länge vänskapen varar. ;-)

SPF lifesaver

Jag såg just en, inte helt vetenskaplig undersökning på Aftonbladet (Sveriges skvallerblaska nummer 1), där man får svara på om man använder solkräm när de solar. Drygt 22% svarar nej. NEJ! Vad är det för fel på folk? Vad är det folk inte förstår? Om de nu har sådan tur att de slipper hudcancer, oavsett om den är malign eller benign, så kommer de alla snart se ut som rynkiga läderhudar. Snyggt! ;-)

Båda mina morföräldrar och min mor har fått operara bort födelsemärken på grund av cellförändringar, så jag ser det som självklart att smörja in mig med SPF och gör det ofta när jag är ute mycket i solen. Ganska billig och enkel livförsäkrning eller vad tycker ni?

Se, jag tycker om alla krämer ;-)

Stavfelet

På Norstedts förlags hemsida har de presenterat de 20 ord som vi svenskar ofta stavar fel till. Jag anser mig vara en jäkel på att stava och skulle alltid ta reda på hur ett ord egentligen stavas innan jag använder det. Jag undrar lite vad de lägger i ordet "felstavning"? Är det dessa ord folk skriver fel på på grund av osäkerthet eller skriver de fel för att de tror att det stavas t.ex. "fotölj"?
Men allvarligt talat, är inte flera av orden nedan för simpla för att kunna felstava?

abonnemang
bestämde
cykel
definitivt
emot
fåtölj
gammal
hej då
iaktta
karriär
lugnt
medicin
noggrann
parallell
rekommendera
skillnad
terrass
tyvärr
ungdomar
överens

Dyr whisk(e)y

Då och då, oftast inför jul och midsommar, får jag ett viktigt uppdrag av min bror. Han mailar mig en lista på minst två sorters whiskey som han vill att jag ska inhandla åt honom. Min bror älskar whiskey, men bor på landet vilket gör det svårt för honom att få tag på de härliga och speciella sorterna. Imorgon ska jag därför bege mig till Hansa Compagniet och inhandla nedan:
Min första tanke var "Jävlar vad dyr whiskey!" tills jag kom på att jag häromveckan köpte dag- och nattcreme för 550 kr styck.

Update: Tydligen så ska det, i dessa två fall vara 'Whisky' och inte 'Whiskey'. Jag kommer aldrig lära mig, men vill så klart inte förnärma mina kära Whisk(e)yälskande vänner och släktingar. :-)

Vänner först - kärlek sedan

I lördags fick jag frågan hur det kändes att helt plötsligt bli kär i någon man varit vän med under några år. Så var nämligen fallet mellan mig och sambon. Vi kände varandra ca 4 år innan vi blev tillsammans och umgicks väldigt flitigt det sista året innan blixten slog ner fullkomligt oväntat. Så var det, totalt oväntat. Inget jag hade någon tanke på och inget jag funderade på överhuvudtaget. Jag hade bara superkul tillsammans med Tobias och tyckte han var en underbar vän.
Det var kanske därför det blev så bra? Vi var verkligen riktiga vänner först utan någon baktanke från något håll och när det väl hände så var det oväntat.

För det blev verkligen fantastiskt! Förlåt för klyschan, men det kändes som att jag hade hittat hem. När jag började förstå vad som hände kommer jag ihåg att jag tänkte: "Ah, det är så här det ska kännas när det är helt rätt!" En underbar känsla som jag hoppas alla får uppleva! Tobias är den underbaraste som finns och det absolut bästa som hänt mig. Ibland undrar jag om han inte är mer än jag förtjänar. Han är mitt livs kärlek och jag ska göra allt i min makt för att detta förhållande ska fortsätta lika fantastiskt som det varit under dessa 2,5 åren.

Om sen jag fick det finaste för att vi var vänner först kan jag naturligtvis inte svara på. Jag har upplevt underbar kärlek utan vänskap innan, så jag tror egentligen inte att det spelar någon roll. Det viktigaste är hur man tar vara på varandra när man väl blivit ett par.

Nostalgi på högsta nivå!

Vad säger du om nedan käre bror?



Hektiskt

Det var ganska exakt två dygn sedan min senaste uppdatering. Jag har inte haft någon tid alls i helgen att skriva något och det är knappast kul att skriva för skrivandets skull. Helst vill jag ha något vettigt att säga eller berätta. Dock är det inte alltid jag lyckas med det...

Jag har haft en superbra helg! Dock hade jag nu behövt en helg till för att vila upp mig efter denna ;-) Vad har då hänt?

  • Dop i Svedala med efterföljande mat och snack med vänner
  • Middag i Nöbbelöv hos kusin och sambo
  • Ätit grillad tupp, vilket var fantastiskt gott!
  • Löst världsproblemen tillsammans med kusinen under intagandet av alldeles för mycket rosévin
  • Sovit alldeles för lite och vaknat med alldeles för mycket huvudvärk
  • Kom dock fram till att det är värt att vara bakfull när kvällen innan var så underbart härlig och rolig!
  • Cyklat en lång runda idag med sambon
  • Besökte Svågertorp - Bauhaus, Biltema och Rusta
  • Shoppade schampoo, balsam, duschkräm etc på Rusta.
  • Fastnade hos mormor och morfar på hemvägen
  • Blev bjudna på kalops
  • Spelade naturligtvis krt och yatzy hos morföräldrarna
  • Kom hem och hittade sambon med vän skrikandes framför något nytt PS3-spel.
Ja, det var min helg. Väldigt bra har den varit! Hur var er?


Ki-Box

Fy fasiken vad roligt det var! Jag hade hur kul som helst hela passet! 90 minuter superjobbig och underbar träning!
Om två veckor kör vi igen, eller hur Linda? :-)

Ett par timmar mer

Lyckades faktiskt gå och lägga mig vid 23-tiden igår, men inte nog med det; jag släckte lampan direkt utan att öppna Boken! Ja, eftersom den styr mina sömntider har Eclipse nu blivit bken med stort B. :-) Hoppas dock jag hinner läsa ett par sidor efter jobbet idag. Beror på hur länge jag måste sitta där, har jobbat över varje dag än så länge denna vecka men jag hoppas det lugnar ner sig snart.

Annars är jag mest lite nervös inför ett Box-pass som jag och Linda ska på ikväll. Jag har fått för mg att det ska bli sjukt jobbigt och det ska det säkert med, men troligtvis fixar jag det. Jag kommer nog inte smälta ner till en liten blöt fläck som den torkas upp för att ingen ska halka. Ska bli härligt att få boxa bort lite aggressioner i alla fall :-)

Nope, nu måste jag iväg! Ha en underbar (SOLIG mulen!) onsdag torsdag alla! <---- trött? jag?

The Twilight Saga - Eclipse

 

Jag läser nu den tredje boken i Twilight-serien, Eclipse, och har kommit fram till följande:

Det sämsta med att läsa en rad fantastiska böcker, som är så bra att jag bara fortsätter vända sida, är när jag lyckas slå igen boken och somna kl. 02:00 för att sedan behöva stiga upp 4 timmar senare
...

Jag kommer vara som ett vrak hela dagen! Och hela veckan med för den delen eftersom detta nog kommer fortsätta resterande kvällar.

Tråkig träning

Åh vad tråkigt det är när man hamnar på ett träningspass som är så sjukt tråkigt! Och för att göra det ännu värre så hade jag egentligen inte tänkt gå dit från början! Det regnade ute så jag orkade inte bege mig ut igen när jag nästan precis hade kommit hem, men sambon tvingade iväg mig. Eller han sa att jag bara ångrar mig sen om jag inte sticker och tränar. Och det brukar han alltid ha rätt i.

Jag cyklade iväg till Friskis för ett vanligt medelpass, men det var åh så tråkigt! Det kom aldrig igång och det blev aldrig jobbigt! Visst det är kanske bättre än ingen träning alls, men det är också en timme som inte kommer tillbaka. Dessutom ett pass jag aldrig kommer att gå på igen.

Men nu är jag på gång igen för just nu står det nybakade kanelbullar i ugnen. :-)

Tugga tuggummi

Tuggummi någon? Jag har i överflöd!




Sexton paket Stimorol! Vad fasiken ska jag göra med SEXTON j*vla paket?

Som PMS fast ändå inte

Vad gör ni dagar då allt känns jobbigt, tråkigt, långsamt och för jävligt? Alltså sådana dagar då man bara surar men inte har någon aning om vad felet är. Jag har en sådan dag idag och är riktigt tacksam över dagen snart är slut. Men jag vet som sagt inte varför denna dag känns så här. Visst jag var tvungen att jobba över och missade kompishäng på grund av det och huvudvärk, men det är något annat också. Jag vet bara inte vad det är som gör det? Är jag för ung för att skylla på vädret? ;-)

Hur klarar ni er i genom liknande dagar? Inte ens PMS kan jag skylla på, det är annars ett säkert kort. Jaja, jag vet att det kommer vara bättre imorgon. Är det bara tjejer som har sådana här dagar eller känner ni så ibland också pojkar?

Kvällens bästa sms

Sambons vän Maria skickar sms:

"Vad fan gör din pappa på Bingolotto?"

Maria, frågan är väl inte varför min sambos pappa uppträder i Bingolotto utan varför du tittar på det? Framförallt varför du tittar på det din första kväll hemma i Sverige efter att ha bott utomlands i fyra år! :-)



Fondue - på eller av?

Är nyss hemkommen från en otroligt trevlig söndagsmiddag på Elysée med lite löst folk. :-) Det blev fondue och en massa snack, som det alltid blir när våra härliga vänner samlas. Det avhandlades allt från Radiotjänst och hamstrar till svenska kyrkan och Borat. Dessutom kom vi fram till att fondue är jävligt såttig mat. Man får laga den själv och så är det ju faktiskt bara tråkigt oxkött, konstiga såser och pommes. Överklassnamn på en maträt som faktiskt är ganska tråkig. Det är det sociala runt denna mat som egentligen gör att det är så trevligt. Tycker jag i alla fall. :-)

Nu gnäller sambon över att han vill se X-men (eller vad den heter) så det får bli lite film innan det är dags att sova. Ny vecka och nya tag imorgon. Nästa vecka bjuder ett hemligt möte i morgon samt dop och en härlig middagsinbjudan på lördag.

Sommaren som försvann

När jag cyklade till och från träningen innan idag så kom jag att tänka på att förra helgen var det ju superfint väder! Vad hände? NU frös jag på väg till träningen och solen var väl gömd bakom molnen...
Cykelturen på näset förra lördagen kändes långt borta.











Hur tänkte de här?

Igår var jag och smabon en sväng nere i stan för at rösta och kolla lite i affärer. Naturligtvis hamnade jag inne på The Body Shop och kollade och luktade på krämer. :-) Med mig hem fick jag en Eye make-up remover och en Body butter  - Wild cherry.



Jag brukar altid köpa Body butter i doften Moringa, men nu tyckte jag det var dags att prova något nytt.

Blev dock lite fundersam när det på Eye make-up removern står "If product gets in your eyes, rinse with clean water".
Hur tänkte de där? Så klart kommer lite av produkten att komma i mina ögon! Det är ju där jag ska använda den! Jag kan tycka att om nu produkten är gjord för att användas på ögonen så kanske de inte borde slänga i någon ingrediens som iririterar ögonen. Men det är kanske bara jag...

EU-val!

Ni glömmer förresten inte att rösta till EU-valet?
Jag tänkte rösta idag när jag ändå ska ner på stan.

Rösta rösta rösta! Demokrati är ingen självklarhet!


God morgon

God morgon på er! Äntligen är det helg igen, det är så underbart!
I min träningsdagbok hade jag inplanerat ett Medelpass på Friskis idag kl. 10,00 men jag orkade inte! Har träningsvärk i övre delen av ryggen sedan träningen i torsdags och har lite känningar i vänster hälsena, så det får bli en vilodag idag. Tror att det blir ett yogapass imorgon istället för att få bort en del av stelheten.

Vad händer annars idag? Ska se Sverige-Danmark senare ikväll naturligtvis :-) Hoppas Zlatan dominerar, för han är sjukt härlig. Men just nu är min plan att få upp sambon ur sängen och dra med hnom ner till stan för att käka frukost/brunch. Vi får väl se hur jag lyckas med det...

90-talister

Det har väl inte undgått någon att alla studenter går ut denna vecka. De kör runt i stan och tutar, skriker, vinkar och sjunger. De tror att livet börjar nu. Hahaha!
Men iallafall så såg jag igår min beskärda del av studenter när jag cyklade hem från träningen. Det var då det slog mig... I år är det ju 90-talister som tar studenten!!! Folk som är födda 1990!!! Kan ni fatta det?

Detta är folk som inte kommer ihåg det magiska schlageråret 1991.
Studenter som ser ut som en fågelholk när man säger "VM -94". Vet dom ens vem Brolin, Dahlin och Ravelli är?
Detta är människor som troligtvis sov när det var dags för 1999 att bli 2000!

Jag hade kunnat rada upp i evighet, men efter en härlig morgon är jag nu lite sen till jobbet. Hörs senare!

Dagens lista

Humör: Känner mig trött, men det är snart helg så humöret närmar sig toppen :-)
Gjort: Gjort mig i ordning och sorterat lite tvätt. Väntar nu på att regnet ska sluta så jag kan cykla iväg.
Planer: Torsdag innebär städdag. Jag ska även träna skivstång/kondition-pass kl. 18,00
Ser på: Åh! Nu tittar ju solen fram!
Lyssnar på: Trafikbrus
Läser: Ingenting, förutom det jag skriver.
Dricker: Vatten. Längtar till första koppen kaffe.
Äter: Vaniljyoghurt med björnbär coh müsli.
Bästa: Att det nu är sol!
Sämsta: Att vi måste städa idag.
Barn: Nej, inget sånt
Väder: Det har regnat hela morgonen, men nu tittar solen fram. Får passa på at cykla iväg nu.

Hur är era planer för idag?

Saved by Bokus

Precis i rätt tid kom min bokleverans från Bokus. Beställde New Moon och Eclipse (fortsättningen på Twilight) i måndags kväll så att jag precis skulle hinna lälsa ut Twilight innan de andra böckerna anlände. Dock läste jag ut boken snabbare än beräknat, men abstinensen försvann med en havspromenad med härliga Jenny.

Kände dock igår att jag inte ville börja på bok nummer 2 för jag ville inte försvinna bort så många timmar. Har ni känt så någon gång när ni har läst? Känslan att försvinna in i boken är underbar men någonstans i bakhuvudet vet man att där egentligen finns flera vettigare saker man borde gjort i stället?
Jag kunde dock inte hålla mig så länge utan började läsa den i går kväll :-)

Tänkte inte på det

Så klart kom min begåvade svägerska på vilken kräm som är den bästa krämen av alla! Varför har jag inte den i mitt badrumsskåp?

Till Sara - FRIENDS

God morgon alla. Jag måste snart rusa så det blir ett snabbt inlägg nu på morgonen.
Hittade detta klipp på Hibbs blogg och genast började jag sakna Friends! Hoppas på ett jubileumsavsnitt eller liknande :-)

Detta är till dig Sara! Vet att du uppskattar det lika mycket som :-)

I mitt badumsskåp

Eller kanske "På vårt matbord" skulle passa bättre?
Jag har i alla fall äntligen funnit mitt favoritmärke bland krämer! Eller det känns så åtminstone även om jag aldrig kommer sluta testa nya krämer hela tiden. Vissa gillar datorer, andra gillar skor och kläder men jag fullkomligt älskar krämer. :-)

Det märket jag har fastnat för är Clarins. Jag har under några år använt deras fantastiska Beauty Flash Balm som bas under foundation och make up, men häromdagen köpte jag upp mig på hela kitet. :-)



Det blev ansiktstvätt, ansiktsvatten och dag- och nattcreme. Den lilla tuben till höger är en kräm med SPF 40 till ansiktet. Jag blandade ut den med dagcremen nu i helgen för att minska SPF-skyddet lite och det funkade bra. Har bara testat allt i några dagar och jag känner mig mjuk som en babyrumpa i ansiktet. :-) Utan den pikanta doften av bajs...

Twilight

Var tog denna dag vägen? Jo det kan jag tala om. Jag har jobbat, tränat, ätit och sen bara läst, läst, läst och läst. Jag hade en massa saker jag ville blogga om men det får jag spara till en annan dag.
Visst är det underbart när man har en bok som man sbaolut inte kan lägga ifrån sig? Man bara måste läsa en sida till och en till och en till. Precis en sådan bok läser jag nu och det är fantastiskt! Det var riktigt längesedan jag hade en sådan bok på nattduksbordet faktiskt.

Boken jag läser är Twilight av Stephanie Meyer. Jag har inte sett filmen och hade egentligen inga större förväntningar på boken. Hade ingen direkt koll vad den skulle handla om mer än i korta drag, men jag gav den en chans eftersom det är så mycket snack om hennes böcker just nu. Det är, som ni kanske förstått, inget jag ångrar. En underbar bok och en fantastisk kärlekshistoria! Jag är fast och kommer säkert läsa ett par timmar till innan jag inser att jag måste sova om jag ska orka upp imorgon :-) Får inte glämma att köpa New Moon (fortsättningen) imorgon när jag är nere i stan.

Har ni läst den? Eller förresten; tipsa mig om härliga böcker som man absolut inte kan lägga ifrån sig! :-)


RSS 2.0