Tårar

Vad säger man en dag som denna? Jag satt hela morgonen och tittade på nyheterna för att följa detta fruktansvärda terrordåd som hände i Oslo och på Utöya igår eftermiddag och kväll. Jag blir så illa berörd och tårarna kommer hela tiden när jag hör och läser de historier som de överlevande berättar. Hur de låg på marken och låtsades vara döda för att inte bli beskjutna eller hur en persom simmade med sin skadade vän på ryggen över sundet och räddade på så sätt livet på dem båda två.

Detta är ungdomar! 85 oskyldiga socialdemokratiska ungdomar som sköts ihjäl. Vem gör så? Tårarna förtsätter att rinna och jag har mycket svårt att koncentrera mig på något annat idag. Detta kunde lika gärna hänt i Sverige, glöm inte det. Och glöm inte att fylla era liv med kärlek och medmänsklighet för det är endast på det sättet vi kan slå tillbaka.

Ta hand om varandra!

Det fungerar minsann bra...

...att blogga från min nya fina vita iPad. :-) Detta är den femte iPaden i vårt hem. Dock är planen att denna ska behållas eftersom detta är min och bara min. Varför min sambo skaffade iPad fyra gånger och sålde allihop vet jag inte, han är väldigt märklig på det sättet. Och ja, såklart har jag ett rosa fodral till den.

Uti vår (får)hage...

Igår packade jag och sambo in hundarna i bilen och körde till en stor fårhage utanför Kämpinge. Vi brukar köra dit med hundarna 1-2 gånger per vecka så att de (ffa Kokos)får springa av sig ordentligt. Kokos älskar att vara här och blir helt tossig så fort han hoppar ur bilen. Han vet att han snart ska få göra det bästa han vet: springa springa springa.

Vi kör så klart mest dit för att hundarna gillar det, men också för att hagen ligger precis vid havet och det är så otroligt vackert! Man ser hela strandremsan från Kämpinge till Ljunghusens golfklubb. Och eftersom Kokos nu har kommit på att det är kul att bada så följde han naturligtvis med husse ner i vattnet. :)


RSS 2.0