Dagens dumstrut

Den går till mig. Igår var jag ute och sprang en runda på morgonen nere i Ljunghusen. Underbart, men kände av ett skoskav på hälen efter halva rundan. Det var dock inte så farligt så jag fortsatte springa.
Nu i kväll snörade jag på mig skorna igen för att bege mig till parken och springa en runda igen, men glömmer då helt bort det begynnande skoskavet. Stupid! Efter två kilometer började jag känna av det och det blev bara värre och värre, vilket gjorde att jag fick avbryta tidigare än vad jag hade tänkt.
Smart Helle, smart!

Klä er ordentligt!

Alla människor ser olika ut. En del är tjocka, andra smala. En del är långa, andra korta. En del är mittemellan allt detta. Vissa är smala men har kanske lite extra kilon runt höfterna och vissa har inga höfter. Det som är så bra med allt detta är att det inte finns något som är rätt eller fel. Det är inte mer rätt att vara smal, även om media och samhället vill framställa det så. En del "kraftiga" är enormt mycket hälsosammare än de som är smala, men så klart är det inte hälsosamt att lida av fetma, men ni förstår vad jag menar. :-)

I alla fall, det jag skulle komma till är att något som en del verkar ha missuppfattat är att beroende på hur man ser ut så kan man inte klä sig hur som helst! Alla kläder är inte gjorda för alla! Jag såg en väldigt kraftig person på stan häromdagen som tyckte det var passande att ha en tight midjekort tröja tillsammans med lågt skurna jeans... Ärligt talat! Ingen ska behöva se det! Och nu får ni verkligen inte missförstå mig, det är lika opassande om en hyfsat smal person med lite extra hull på höfterna har lågt skurna jeans. Alla passar inte i allt! När ska folk förstå detta?


Det är fantastiskt att folk är stolta över sina kroppar oavsett hur de ser ut. Alla ska vara det för kroppen är fantastisk. Men var stolt i kläder som gör er ännu snyggare!


Vad tycker ni? Kan alla bära allt?

Seven more...

Jag och sambon tänkte spendera söndagen nere på näset och körde då ner redan tidigare ikväll. I vanliga fall har jag majoriteten av mina bikins där nere, men eftersom vi var i Spanien i höstas och då packades de ner till resan naturligtvis.

I alla fall så skulle jag nu sakta men säkert börja få ner dessa bikinis till Ljunghusen och drog då fram alla de nya som jag har köpt denna säsong. De visade sig att jag har köpt 7 nya bikins sedan april... Hrrmm...


Jag vågade!

Efter ha tvekat lite på om grönt/turkost/mintgrönt nagellack egentligen är för mig så vågade jag äntligen prova det idag. Just den färgen är ju sjukt hypad just nu och jag gillar den när jag ser den på andra. Dock tycker jag mest att jag är en rosa/röd/beige när det kommer till nagellack, men lite förändring är härligt!


Vad tycks?


Helgens bästa!


Maximerat Máxima!

Ja, nu blir det mycket kungligt men jag hittade just en bild på Máxima från kvällens festligheter.
Fantastisk!


Prinsessor, prinsessor, prinsessor!

Det har väl inte undgått någon att Kronprinsessan Victoria och Daniel ska gifta sig i morgon? Kanske i så fall någon som bor i en liten grotta ute i skogen utan tillgång till dator, TV, tidningar etc. Jag är i alla fall enormt taggad inför detta och älskar att se bilder på alla kungligheter och vad de har på sig och jag försöker se så mycket av "Det kungliga bröllopet" på SVT som möjligt. Framförallt är det naturligtvis mest roligt att se vad alla damer/kvinnor/tjejer har på sig. Vågar någon ha mycket färg? Vilket snitt på klänning är populärast? Kommer Maud Olofsson se ut som Svampbob Fyrkant i en lila dräkt? Finns det någon färg Mona Sahlin kan bära som inte skär sig med håret? Ja, ni märker själv att frågorna är många och så klart kommer jag sitta bänkad framför TV'n flera timmar under morgondagen.

Har ni några favoritprinsessor? Gillar ni Madde bäst? Eller kanske någon drar till med Kronprinsessan Masako av Japan? Jag har i alla fall ett par prinsessor jag gillar bäst och tänkte visa dem nedan.


Naturligtvis är Kronprinsessan Mary en favorit. Hon känns varm, naturlig och äkta. Inte helt olikt Victoria faktiskt. Dessutom ska alla som lyckas lära sig danska ha en eloge.


Kronprinsessan Máxima av Nedeländerna är min absoluta favorit och har varit det i flera år. Hon är alltid glad och som den argentinska hon är så bär hon ofta starka färger. Det lyser verkligen upp i en annars lite beige och lagom kunglig värld. Dessutom är hon lång och bär heels vilket jag så klart gillar. ;-)


Prinsessan Lilian. Denna krutkärring som tyvärr nu är för sjuk för att vara med på tillställningar. Men jisses vad hon höll ut länge. Helt fantastisk!

Uppmärksamt

Data-Danne skriver:
"Borde du förresten inte byta till en sommarbild av dig i bannern? :)"

Svar: Jo kära du, det har du faktiskt helt rätt i! Jag har därför skickat över några bilder till sambon, så förhoppningsvis kommer en ny banner upp i morgon. :-)

Tiden rusar iväg!

Tänk att jag verkligen inte bloggat på 2 veckor! Det måste var mitt längsta uppehåll, men ibland så har jag ingen lust så då är det lika bra att hålla upp ett tag. Nu ska jag dock försöka komma igång igen, om jag fortfarande har några läsare kvar. ;-)
Vad har hänt sedan sist då? För att komma up to date så blir det en punktlista, precis som vanligt.
  • Det största som hänt är det roliga som händer min bästa vän! Jag är så glad och lycklig för hennes skull!
  • Äntligen vann min favorit ESC! Det var några år sedan sist. Dessutom är det väldigt kul att Västeuropa vinner för andra året i rad. ;)
  • Jag och Jenny såg SATC2 på bio; hade inte kläderna varit amazing hade jag somnat...
  • Jag och sambon har hälsat på fler hunduppfödare och pratat, pratat, pratat om att skaffa hund. Som det ser ut nu så dröjer det. Man ska inte vara egoistisk när man skaffar hund.
  • Det har varit två sommardagar och nu är det den 13/6. Underbart! ;-)
  • Jag har kommit igång med träningen ordentligt, vilket är fantastiskt!
  • Årets första mjukglass har intagits på Cellos :-) Och många fler blir det!
  • Vi har börjat småplanera inför Asien-resan till vintern. Förhoppningsvis åker vi i februari, när det är som tråkigast här hemma.
Ja, det får vara allt för denna gång. See ya soon! :-)

RSS 2.0