Dagens klipp!

Idag har vi varit nere i stan eftersom Tobias behövde typ allt nytt i sin garderob. Det enda han absolut inte behöver är kostymer, skjortor och slipsar. Vi gick i flera butiker men hittade inget som direkt funkade och det blev inte bättre av att Tobias inte är så förtjust att handla kläder. Han gör detta typ en gång vart tredje år, men då satsar han på kvalitet istället för kvantitet.

I alla fall så hamnade vi till slut inne på Marty och där blev det storslam! Ganska mycket fattigare traskade Tobias ut därifrån med en svart rock, två v-ringade tröjor och två t-shirts. Lägger vi sedan till den tröja han handlade inne på H&M så blev det en riktigt bra runda i stan iaf :-)

Själv gjorde jag ett väskklipp som jag inte kan vara annat än nöjd med. Jag har sett en väska inne på Åhléns tidigare (tror det var före jul), men just före jul kändes det inte så aktuellt att lägga 1695 kr på en väska. Jag har sedan sett den på rea för 995 kr, men hann inte köpa den då. Tur för mig för idag hängde en väska kvar för halva reapriset! Jag hade helt enkelt inte råd att inte köpa den ;-) 500 kr - ka-ching! Med kvinnlig logik så tjänade jag på köpet...

Stor och liten

Hittade den här bilden på datorn. Store Bilbo och lille Kokos står och äter. Jisses vad liten Kokos har varit!


Upp i topp?

Ni vet om mitt evinnerliga tjatande om att George Clooney ligger i topp på min frikortslista? Kanske har han blivit nerpetad...

Jag sitter just nu och kollar på Las Vegas (TV-serie som går på Kanal 5) och varför har jag inte tänkt på Josh Duhamel tidigare? Fantastisk! Så ska de se ut! Precis så!


Vårshopping

Jag sitter och kollar lite på vårnyheterna som börjar trilla in i butikerna nu. Så klart kollar jag deras web-butiker, orkar någon gå i stan längre?

Ramlade i alla fall över denna, och blev lite fundersam så om den funkar på mig eller inte. Dock skulle jag då ha ett linne under natruligtvis ;-)Vad tycker ni? Ska jag prova? Den finns på LaRedoute.

Vår lägenhet är till salu...

HÄR!

Håkan Hellström

Finns det verkligen folk där ute som gillar honom?

Mitt 2010 del 2

Efter lite längre väntan än utlovat så kommer nu del 2. Bättre sent än aldrig!

JULI

Sommaren hade nu kommit ordentligt och det var den varmaste juli på många år. Underbart! Dessutom hade jag under juli månad tre fantastiska semesterveckor.


Så klart spenderades flera dagar i Ljunghusen och en av dagarna fick vi besök av min bror och hans familj. Och några dagar senare bar det iväg på vår Sverigeresa där vi besökte Götebors skärgård, Gripsholms slott, Glasriket men det viktigaste var att vi fick träffa Kokos för första gången då vi beökte hans uppfödare i Värmland.Juli bjöd också på finbesök från Hufvudstaden. Eller var det kanske i augusti?


AUGUSTI

Med augusti kom också lite tråkigare väder och jag hade en väldigt dålig bloggmånad. Dock blev det 77-årskalas i Everöd där min sambo gick från Tobias till Martin Björck...Semestern tog slut och så även sommare. Men det gjorde inte så mycket eftersom vi tokplanerade inför Kokos ankomst som nu inte var många veckor bort.

SEPTEMBER

September präglades av detta och våra liv ska aldrig mer bli sig likt. Kokos är det bästa som finns och vi har inte ångrat oss en sekund! Alla ville träffa honom och hela bloggen bestod nästan endast av inlägg. Glädjen över Kokos dimmades av att min älskade Farmor gick bort på månadens sista dag.

OKTOBER

Oktober vill jag helst inte skriva om då det var en för jävlig månad och all min energi gick åt för att hålla huvudet ovanför ytan. Men så klart klarar man av det, men just när man är mitt uppe i det blir det ibland för mycket. Det var mycket på alla håll, men det som gjorde ondast i hjärtat var när Kokos behövdes läggas in på djursjukhuset.

Då är det tur att allt tråkigt blandades upp med underbara och roliga händelser som kusinmiddagar, tapas, kastorama och nyheten att min vän ska ha barn.

NOVEMBER

Jobb, jobb och jobb och så klart valpkurs, valpkurs och valpkurs. Och så kom årets första snö och den ligger fortfarande kvar... De första julklappar inhandlades och mamma kom hit och hjälpte mig med all julpyntning.
Vi var även på en del husvisningar, vilket till slut resulterade i ett husköp i Höllviken. Helt fantastiskt men väldigt konstigt. Vi är enormt glada för detta, men vågade inte ropa hej innan besiktning etc var klart.

Så klart var jag även och såg nya Harry Potter-filmen på bio.

DECEMBER

Jag älskar december! Jag älskar ljusstakar, tomtar, levande ljus, stjärnor och allt som hör december till! Månaden bjöd på glöggfika med vänner, julfest, vinterpromenader och massa mys. Min fina vän fick den finaste bebisflickan som finns.

Julgodis gjordes, julklappar inhandlades och julafton firades hos mormor och morfar för första gången på säkert 10 år. Semestern i mellandagarna ägnades åt målning och fixning inför lägenhetsförsäljningen och på nyårafton blev det champagne, humer och oxfilé precis som sig bör.

Eftersom jag har bloggat enormt dåligt det senaste halvåret så har jag säkert glömt massor! Fyll på i kommentarerna då :-)Mitt 2010 del 1

Jag hoppas ni alla hade en underbar nyårsafton och med spänning ser framemot ett nytt orört år. Det behöver iofs inte vara Nyårsafton för det, men det blir mer påtagligt när det går från ett år till ett annat.

Jag tänkte försöka mig på att sammanfatta året som gått, men eftersom jag bloggat ganska dåligt detta år blir det inte helt lätt.


JANUARI

I januari firade vi min Svägerska som prästvigdes efter fler års studerande. Vi firade även min mor som fyllde 60 år. Detta firande pågick i dagarna tre, där jag och mamma bl.a. hängde en dag på spa i Ystad.

Men januari fortsatte tyvärr inte lika bra som det började. Ett par dagar efter mammas födelsedag åkte min farmor in på UMAS efter att ha gått och ramlat hemma. Detta skulle visa sig vara början på slutet av hennes liv, men det visste vi som tur var inte då.


Även min sambo blev sjuk då han drabbades av halvsidig ansiktsförlamning som höll i sig i ca tre veckor.

FEBRUARI

Februari är alltid en bra månad eftersom då börjar Melodifestivalen och naturligtvis var jag på plats i Arenan. Jag drömde mig även bort till New York och väskan som skulle köpas där.


Dock satte en viss vulkan stopp för de planerna, då pengarna behövdes för att leva och bo (iofs kom jag hem med typ 5 andra väskor, men det är en annan historia...).

Min kärlek lämnade mig plötsligt för två veckor i värmen, men eftersom plusgraderna gjorde sitt intåg denna månad så klarade jag mig. ;-)

MARS

Ännu mera schlager! Det var ntligen dags för finlaen och jag såg verkligen framemot det. Tils det stod klart att allmänheten ännuen gång visade att de inte kan vara med och bestämma! Anna Bergendahl! Hur tänkte ni där?

Jag försökte hitta ljusglimtar för att slippa tänka förmycket på det ingrepp jag behövde göra på UMAS i mitten av månaden. Därför omringade jag mig med tulpaner och kärlek.Så klart firades även  min födelsedag. Tänk att jag nu uppnådde en ålder som aldrog kommer att överstigas. ;)

APRIL

Efter allt födelsedagsfirande bestämde jag och en vän oss för att detoxfasta under tre dagar. Varför? Det kändes rätt just då och visste mådde jag bättre efteråt, var några kilon lättare och inte lika sötsugen.

Annars så handlade april mest om New York. Tänk att jag äntligen kom dit och dessutom fick stanna 6 extra dagar. ;) Tack Island...
Inte på alla resor man får chansen att shoppa för 5-siffrigt belopp :)

MAJ

Underbara maj! Vitsippor i parken och på månadens första dag fyller sambon år och det firas så klart!

Maj var också den månad då vi på allvar började diskutera valpköp och efter en dagstur till Ullared körde vi och hälsade på denna krabat.Naturligtvis besöktes även Svedala och Minneslunden denna månad. Tio år hade gått.
Och för andra året i rab vann rätt låt Eurovision Song Contest. Europeerna har börjat fatta, nu väntar vi bara på att svenskarna ska hoppa på den båten också.

JUNI

Denna månad präglades så klart av kronprinsessbröllop och kärlek! Jag och mamma lämnade inte soffan på 12 timmar den 19 juni och tårarna sprutade. Länge leve kärleken!

Nu började sommaren och vår årliga sommarflytt till Ljunghusen. Så klart skulle bikinis med, men vilka? Köpte 7 nya sedan april 2010...Midsommar firades hos min brors svåger (blir det min svåger då också?) i Everöd och den var en traditionsenlig underbar midsommar!Solbrännan hade dock inte riktigt satt sig...
Del 2 kommer i morgon, vare sig nu är intresserade eller inte. ;-)

RSS 2.0