Ont överallt!

Efter denna helg kommer jag troligtvis inte att kunna rör mig normalt på hela veckan. Som vi har slitit i trädgården! Att jag sen begav mig till gymmet i morse och kickade ass, om jag får säga det själv, kommer ju inte att hjälpa till något. Men efter att de förra husägarna inte hade verkat gjort något alls i trädgården, så har vi nu klippt gräsmattan (med en manuell gräsklippare...), räfsat upp gräset, rensat (MYCKET) ogräs, planterat om i blomlådorna, grävt nya rabatter och tagit bort ett trädäck. Vi skulle fixat ett par grejer till men då öppnade himmelen sig och det galnaste åskovädret på många år startade. Ett hus här i Höllviken började brinna på grund av blixtnedslag, så ovädret låg precis över oss.

Men nog om det; jag ville egentligen bara berätta hur bra vi har varit denna helg. Tyvärr så kommer det dock att betala sig i smärta. Min plan denna helg var även att påbörja inredningen av min mini walk-in-closet men det får dröja till nästa helg.

Logiskt tänkande

Idag var jag och sambon hemma hos mormor och morfar en stund för att ta en fika tillsammans med dem och min mor som också kom dit. Mamma, som precis kommit från Spanien, hade köpt en flaska av min favoritparfym till mig och jag blev så glad! Jag hade så lite kvar i min gamla flaska att jag inte ville använda den för jag vill inte att den skulle ta slut...


Light Blue - Dolce Gabbana, min favoritparfym.


Blötdjur

Förra helgen tog vi med oss hundarna ner på stranden för att framförallt Kokos skulle få springa av sig lite. Det är det bästa han vet att få springa lös och göra av med en massa energi. Jag och Tobias brukar gömma oss tyå 200 meter från varandra sen springer han lycklig mellan oss för att leta upp oss. Underbart att se!

Men denna stranddag var det lillebror som ville ha uppmärksamhet och visst fick han det när han helt plötsligt bestämde sig för att det ändå är ganska kul att bada i havet...


Ja, det var ju inte så farligt detta.


Riktigt roligt faktiskt.


Räddad av stenen när det blev för djupt. Men tillbaka måste man ju ändå...


Skulle detta vara farligt eller?

Kokos var däremot lite mer avigt inställd till det där att bada i havet och vi trodde aldrig att vi skulle kunna locka i honom. Tills idag, då han helt plötsligt fick för sig att kan Kiwi så kan jag och sprang rakt ut i havet och hade hur kul som helst. :-)

Skadeglad!

Nja den där tyska ordningen uteblev med besked. Tasktigt ljud (vilket jag iofs fick förklarat för mig berodde på att de sände i 5.1. Stämmer det?), dålig sång, ingen kommentator och bedrövliga programledare! Men det är ju ändå Eurovision :-)

En ganska tråkig semifinal där jag trodde att Norge skulle gå vidare utan problem, men det visade sig vara stora problem. Och ja, jag blev ganska glad över det. Både för att det är Norge och för att det ju är bättre för vår del att en favorit åkte ut. Men visst ska jag erkänna att det mest beror på att det är Norge.
Annars var Finalnd och Island mina favoriter (grannröstning någon?). Vem gillade ni?

Nuuuuuu köööör vi!!

Är ni redo? Om 10 minuter så startar det! Jag är så sjukt peppad och har sett framemot denna underbara vecka sedan jag fick reda på att vi inte kommer att skicka något Bergendahl-skit detta år.

Ni har väl lyssnat in er på bidragen? Vilken är er favorit ikväll? Jag, som de flesta andra, älskar Ungern! Dock säger ryktet att hon väldigt tråkig på scen och till och med sjunger lite falskt, vilket är väldigt synd på en sådan fantastisk låt. Jag gillade även Norge men har redan börjat tröttna på den. Det finns en gräns för hur många gånger jag orkar höra Haba Haba inom loppet av 3 minuter...

Nej hörrni, nu måste jag ladda! Men ni hinner se Ungern innan spektaklet drar igång. Tror ni förresten på tysk Ordnung i TV-sändningarna? Vi får väl se...Joråsåatte...

Nej men vad säger ni? Är det inte dags att kickstarta igång den här bloggen igen? Är ni med? Är ni på? Flera inlägg i veckan ska ni få!

Men inte ska man ta ut sig i början, så vi håller här för idag tycker jag.

RSS 2.0