Själavård

Just nu känner jag mig väldigt sugen på att lägga pengar på en massa härliga behandlingar såsom manikyr, pedikyr och massage. Kanske att jag och Linda skulle göra slag i saken och boka in en (halv)dag på spa och bara slappa? Det låter onekligen lockande och är verkligen något jag behöver just nu.

ågon som kan tipsa om bra spa? Jag och mamma var i Ystad i vintras, men nu är jag lite sugen på att prova Victoria Spa i Malmö. Någon som varit där?

En inbokad behandling hos frisören har jag iaf. I'm going blonder! :-)

Inkognito

De sneaste veckorna har jag varit osynlig här i bloggen, men det beror på att det har varit två rent för jävliga veckor! De senaste dagarna har det krävts all min energi för att inte stänga av och bara börja gråta. Det är för mycket. Allt är för mycket, men jag hoppas att det ska kännas bättre nästa vecka för jag klarar inte en vecka till med all denna stress och konstanta spänningshuvudvärk.
Igår fick jag i och för sig väldigt goda nyheter, som jag hade mistänkt ett tag, och det gjorde mig på mycket bättre humör. Den uppåtgående spiralen vill jag fortsätta i.

Idag ska farmor begravas. Min tredje begravning. För tio år sedan begravde vi pappa och farfar med bara några veckors mellanrum och nu är det farmors tur. Det innebär att det är flera personer på den sidan släkten som jag inte har sett på tio år. Vi ses bara på begravningar. Hoppas det dröjer länge innan vi behöver träffas igen.

RSS 2.0