Jobb i helgen

Och så var det fredag igen! Helt galet vad snabbt det går; det hinner knappt bli måndag förrän det är fredag igen. Lite skrämmande, men så länge man har roligt hela veckan är det ju inga problem. :-) Ni sparar väl inte alla kul planer till helgen? Ni är väl inte sådana som under veckan planerar allt ni ska göra i helgen och sedan bara kommer hem, äter middag, ligger i soffan och går och lägger er måndag till torsdag? Sluta med det! :-) Tänk så många timmar ni har på kvällarna som kan användas till roliga saker. Lev inte bara två dagar i veckan.

Denna vecka har jag dock 7 dagars arbetsvecka. Nu i helgen ska jag nämligen jobba på Stora Symässan här i Malmö. Svärmor anordnar den varje år och i år är det tredje året i rad som jag hjälper till. Jag kommer att sitta i kassan vid insläppet och ta betalt och hälsa alla välkomna. Kanske låter tråkigt, men det är riktigt roligt! Jag försöker alltid vara extra glad så att alla går in där med ett leende på läpparna, vilket är härligt. Dessutom vill jag alltid bli kassörska när jag var liten (ÄLSKAR att trycka på knappar) och nu får jag sitta och trycka och mecka med pengar. ;-)


Men ni som är bjudna hem till mig på söndag behöver inte vara oroliga. Jag kommer hinna styra upp mitt födelsedagskalas i form av afternoon tea till er. Jag har ju en sambo...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0