Volym

Jag har väldigt platt hår och det enormt mycket brist på självfall. Spikraka lockar efter min mor. Jag är inte heller den som orkar stå och fixa håret en längre stund på morgonen och slänger helst upp det i en tofs. Men varje gång jag varit hos frisören och hon gnäller på att ag har håret uppsatt för mycket så lovar jag henne och mig själv att ha det utsläppt mer. Ända tills frissans härliga styling tvättats bort och jag är tillbaka på ruta 1 igen. Någon som känner igen sig?

Iallafall så har jag idag köpt en plattång för att försöka få till lite mer volym i håret. Motsägelsefullt? Men jag använder den så klart till att göra lite lockar med. Tycker det är enklare och håller längre än om man gör det med en locktång. Efter några minuters fixande blev det så här:


Lite halvkass bild och den säger inte så mycket om ni inte känner mig och vet hur mitt hår ser ut annars. Jag kan då berätta att skillnaden är enorm och jag är hur nöjd som helst med mitt inköp! :-) Och ja, plattången är naturligtvis rosa!


Kommentarer
Postat av: Annelie

Naturligtvis är den rosa. Jag minns en liten tjej som önskade sig en "äusa dammsuae" en gång i tiden, men det var väl en 25 år sen. :)

Du är väldigt söt på den bilden, men det ligger så klart i släkten. ;)

2009-08-14 @ 23:44:32
Postat av: Helle

Kusin: Hahaha! Jag hade klart för mig redan då! Vill fortfarande ha en äusa dammsuae... :-)

2009-08-14 @ 23:46:42
URL: http://helle.blogg.se/
Postat av: Data-Danne

http://www.webshop.hemmabutikerna.se/volta-dammsugare-p-549.aspx

2009-08-14 @ 23:52:54
Postat av: Helle

D-D: Jag tänkte mer som denna: http://www.webshop.hemmabutikerna.se/electrolux-dammsugare-p-528-c-131.aspx

2009-08-15 @ 09:37:39
URL: http://helle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0