Verkligheten kallar!

Jag har haft en underbar semester! Är verkligen bortskämd med att kunna bo vid havet när jag vill (läs; när det är fint väder) och kunna hänga på stranden eller åka ut med båten. Fantastiskt härligt!

Men idag knackade verkligheten på dörren och klockan ringde 06:00. Så klart steg jag inte upp då, utan snoozade till 06:35. Även om jag bara var ledig två veckor så känner jag mig utvilad. Skönt att få gått sin semester på så underbart sommarväder. ;-) Dessutm ska jag bara jobba 3 veckor innan det är dags för semester igen.

Jag stack iväg och tränade efter jobbet. Det har ju blivit lite si och så med det nu under sommaren och framförallt under semestern. Kom iväg på en löprunda i Ljunghusen i förra veckan, men mer träning än så blev det inte då. Ska bli härligt att komma igång igen med 3 pass i veckan. Nu i september kommer schemat för höstterminen, vilket innebär fler pass och roligare pass.

Fler som börjat jobba idag förutom jag och brorsan?

Kommentarer
Postat av: Kimzan

Nej min bubbla spricker på måndag, då ska jag börja jobba efter över 480 dagars ledighet! Men jag längtar faktiskt!

Och jag längtar till september och det nya schemat på friskis, så jag kan komma igång igen! Har fan inte tränat sen mitt sista vattenjympa pass den 28 maj :/



Men jag har iaf inte gått upp i vikt ;) Så jag har njutit av sommaren, god mat och dryck och massa glass och ändå klarat mig, viktmässigt. styrke och konditionsmässigt är det en katastrof... får nästa hjärtklappning när jag går upp för trapporna, nästan ;)



Så på måndag börjar allvaret på alla plan igen =)

puss på dig!

2009-08-10 @ 21:46:32
URL: http://familjenmalmborg.blogg.se/
Postat av: Annelie

Inte igår, men började förra veckan. Med tanke på hur veckan inleddes vädermässigt så höll sig ångesten borta. :) Men för säkerhetsskull så har jag lagt in om semester till jul, så att semesteralmanackan inte är helt tom.

2009-08-11 @ 08:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0