Sol i Malmö!

Gud vilken härlig dag det har varit, och är fortfarande naturligtvis!
Jag vaknade redan vid 08:00 och lockades ut av det fina vädret. Gick en dryg timmes promenad i pildammsparken och sedan var det dags att väcka sambon. Han hade nämligen lovat följa med på en runda i stan och då gäller att dra iväg honom fort innan han glömmer vad detta innebär :-)

Åh vad härligt väder det är! Alla människor är ute och alla har fått på sig sina största solglasögon. Så även jag naturligtvis :-) Blev inte enormt mycket shoppat eftersom där var så sjukt myckt folk. Stå i kö för att få prova kläder? Vem fan gör det? Verkar vara enormt slöseri med tid! Köp kläderna, prova hemma och lämna tillbaka det ni inte vill behålla och det som inte passar. Mycket enklare och mycket snabbare!

Fick i alla fall handlat ett par toppar och så klart krämer. "Hur mycket krämer behöver du egentligen?" frågade sambon när jag stoltserade med de nya fynden. Observera då att för honom spelar det ingen roll om det är dagkräm, foundation, body butter, läppglans eller schampoo. Kräm som kräm...


På The Body Shop blev det Duschcreme (Moringa), Body Scrub (Strawberry) och ett läppglans. Köpte även ett nytt nagellack från Mavala (Freshy) och puder från Make up Store.





I klädväg inhandlades det endast ett svart slappt linne från HM och en randig tröja från Lindex. I love randigt! Köpte även en tygpåse från The Body Shop som var riktigt härlig. Har varit på jakt efter en ett tag.


Efter shoppingturen blev det thaimat på 9:an. Glömde dock fota när vi fick in maten... Jaja, det var gott i alla fal, men det framgår förmodligen :)

Vad har ni hittat på i solen idag? Berätta!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Zimba fyller 10 år idag så henne har vi firat så klart. :) Ny bling-bling-halsband och en leksak. Ikväll kommer släkten för att fira min (och Zimbas) födelsedagar så det har varit en del förberedelser inför detta. Dock har vi hunnit med att vårstäda trädgården, dvs sopa terassen och ta bort presseningen från trädgårdsmöbler och grill. Är det lika kanonfint väder imorgon så ska vi grilla. Tredje gången för i år. :) Kram

2009-04-04 @ 18:28:58
Postat av: Josefina

Absolut! Har gjort de idag =)

Kul me shopping!

2009-04-04 @ 18:35:49
URL: http://josefiiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0