Inför Eurovision Song Contest

Sitter just nu och tittar "Inför ESC" och förundras över så många konstiga låter det går att vaska fram år efter år. Men det är ju det som gör det så härligt! Alla konstiga artister som inte kan sjunga (läs; Dima Bilan), framför dåliga låtar (läs; Believe med Dima Bilan) och tar sig själv på alldeles för stort allvar (Dima Bilan). Men eftersom vinnaren förra året föll under alla dessa kategorier så brukar det bjudas på upprepningar året efter.

Men jag överlåter till panelen att betygsätta låtarna och tänker istället betygsätta tyckarna i programmet.

Charlotte Perrelli


Passar väldigt bra i detta forum och tycker på ett lugnt, sakligt och vettigt sätt. Bjuder på sig själv på ett härligt sätt utan att det blir för mycket. Hon är proffesionell ut i fingertopparna även när hon inte står på scen.

Marie Serneholt

Snygg. Men det också det enda positiva. Flamsig, barnslig, fnissig och nervös. Jag måste byta kanal när hon ska prata och bedöma deltagarna. Är hon sig själv? Det hoppas jag inte, för Måns skull...

Christer Lindarw

Tror det är första gången han är med, eller har jag fel? Jag tycker han ger kritik och betyg som troligtvis stämmer överens hur många svenskar tycker. Dessutom kul att han lägger mycket vikt vid artisterna kläder och styling. Utseendet spelar enormt stor roll, det är inte bara låten som tävlar.

Thomas Lundin

Vem kan inte älska Thomas? Han är kunnig, påläst, härlig och underbar! Vågar tycka annorlunda och vågar säga vad han tycker och tänker.

Petra Nielsen

Why, but why?? Vilken idiot bestämde att uni-brow skulle vara med i detta program? Ryckig och knyckig i sina rörelser. Dessutom förklarar hon aldrig varför hon röstar på ett visst sätt utan håller med någon annan och slänger ur sig en poäng. Hoppas de kommer leka hela-havet-stormar och att hon inte får en stol när musiken tystnar...

Kommentarer
Postat av: Annelie

Charlotte: Lugn, saklig och proffsig

Marie: Nervös och fnissig

Christer: En ikon i svenskt nöjesliv, en fantastisk diva på nåt sätt.

Petra: Hm, hur halkade hon in där??

Thomas: Vad ska man säga, helt underbar. Man kan tom stå ut med Fjåne Björkman när han är med.

2009-04-20 @ 23:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0