Klipp klipp!

Klippning idag och i morgon ska det färgas.


Full rulle!

Denna soliga onsdag bjuder på full fart. Inte för at jag har väldigt mycket planerat, utan för att vi ska vara hundvakter idag och till på lördag. Jag har redan gömt undan alla skor som stod på 120 cm höjd och under. Två par tuggades sönder i somras, så nu tycker jag att det får vara nog. :)

Jag ska även hinna med en klippning idag och sedan måste jag förbi en Guldfynd och köpa något av deras Rosa Bandet-produkter. Tycker armbandet ser enormt läckert ut. Jag älskar rosa och så går hela summan till bröstcancerfonden.

Dagens värsta

Att behöva ha lampor på cykeln på väg hem från träningen. Klockan var 18:50!

Hösten är officiellt här!

Middagsbjudningar

Det är så många jag vill bjuda hem på middag nu, men jag vet inte var jag ska börja. Kanske kan göra en kombo med några? Några som inte träffas så ofta... Hrrmmm, detta får funderas på. Sen vill jag göra en liten middagsreunion med några tjejer från gymnasieklassen (10 år sen studenten nästa år, huh!) Och så vill jag bjuda hem nyblivna Herr och Fru Strandh. Kanske lika bra jag börjar fila på dagar.

Kusin och D-D? Vad sägs om en middag med min andra kusin samt min bror och svägerska? Trevligt? :-) Jag återkommer.

Nu blir det träning. fast egentigen vill jag bara sitta i nya soffan och titta på TV. Spelar ingen roll vad som visas, så länge jag får hänga i divanen :-)

Ny soffa!

Det är najs!


En dag i Köpenhamn

Varför vi inte är i Köpenhamn oftare förstår jag verkligen inte. Det tar oss 45 minuter från dörr till Ströget med bil, men ändå var det flera månader vi var där sist. Idag kom vi dock äntligen dit! Köpenhamn är en riktigt härlig storstad. Och eftersom mitt lokalsinne inte ens räcker till i min egen ficka så är det bra att ha en sambo som hittar riktigt bra där. Att han dessutom pratar danska nästintill flytande är ännu ett plus. :-)


Folkvimmel på Ströget.


Mimare på Ströget som tyckte det blåste lite mycket.

Det finns dock sämre saker med staden också; den väcker ett enormt ha-begär! Jag var inne och tittade, klämde och kände på i Mulberry, Burberry, Hermes, Botega Veneta, Louis Vouitton och Chanel. Hello ha-begär! Det som nu ligger överst på min lyxönskelista är en brun mindre Bayswater från Mulberry och ett underbart armband från Hermes. Prismässigt ligger armbandet närmare till hands naturligtvis.

Men lite shopping blev det så klart. I köpenhamn har de nämligen COS, som jag älskar! Det är en underbutik till H&M, som har lite mer udda kläder. Men framförallt har det mycket bättre material och kvalitet (inget j*kla akryl så långt ögat når). Tyvärr finns inte butiken i Sverige, men den ger mig anledning att besöka staden i väst mycket oftare.

Så klart kom jag inte ut tomhänt. :-) Vad som finns i påsen får ni se när det används.


Bigfoot


Ja, ni har redan sett mina nya skor men jag är så nöjd med dem! Visst är de snygga?

Vet ni vad jag mer är nöjd med? ATT JAG HITTAT KAMERASLADDEN! :-)

Skor var det ja...

Men jag har fortfarande inte hittat kamerasladden. Inte så konstigt egentligen eftersom jag inte har letat så noga. Så istället blir det en bild från Din Skos hemsida.



Jag älskar dem! Men nu får det vara nog med nya skor på ett tag. Tror jag...

Fixat

Idag har jag tvättat och städat. Fantastiskt trist, men underbart när det är klart. Älskar att ha en tom tvättkorg. :-) Sambon hade passande nog andra planer idag... Men oftast tycker jag bäst om att städa ensam för då blir det gjort så som jag vill ha det. Känner ni också så? Bättre att göra det själv?

Och i morgon ska vi förhoppningsvis hämta vår nya soffa! Ska bli så kul och spännande. Kommer bli mycket TV- och DVD-tittande resten av veckan, haha. Skönt att äntligen igen ha kommit igång med lite småfix här hemma. De småsaker som ska göras i vardagsrummet är att sätta in DVD-filmer i sådana album med plastfickor. Vi vill inte ha de stående i hyllan för det ta så sjukt mycket plats. En del boxar ska så klart vara kvar :) Men mest är det att vi vill bli av med den höga Billy-hyllan som sticker ut (och framförallt upp bland alla låga möbler). Sen ska sideboard och matta inhandlas. Jag vill måla/tapetsera om också men det dröjer nog...

Men först och härligast är SOFFAN! :-)

Det är humor!

Min bror kommenterar det förra inlägget:

"Hihi, fotade skor...:)"

Hahahaha! Det är jävligt roligt! Tycker ni inte det, så hade ni inte orkat hålla ut länge i mitt och brorsans sällskap. :-)

Borttappad

Jag har bilder jag vill lägga upp och saker jag vill skriva om. Men vad har hänt? Jo jag kan inte hitta min j*kla kamerasladd! jJag som alltid vet var jag har allting! Jag blir galen!

jaja, helgen var i alla fall väldigt bra. Den var lugn, vilket behövdes. Shoppade med mamma (ett par nya skor bl.a. som jag fotade men nu inte kan lägga upp :-() och var på bio med Jenny och såg Flickan som lekte med elden. Gillade faktiskt denna film bättre än den första. Kanske för att Erika (Lena Endre) var med mer och älskar hennes karaktär i boken!

Lovar att leta upp sladden så att bloggandet kan komma igång igen. Puss på er!

14 november händer det

Då släpps kollektionen Jimmy Choo för HM i utvaldan H&M-butiker runt om i landet. Såg igår att Linn lagt upp bilder på flera av accessoarerna och klädesplaggen och jag är väldigt imponerad! Enormt många snygga plagg, skor och väskor.
Den enaxlade grå klänningen längst up till vänster måste spanas in.
Jag har aldrig köat för de andra kollektionerna, men jag tror nog att denna kan bli den första.

Se bilderna här!

Höstvackert

Jag är just hemkommen från en promenad i det ljuvliga sensommarvädret vi har nu. Det är för varmt ute för att kallas höst, vilket är helt underbart med tanke på att det närmar sig slutet av september. Hoppas det håller i sig länge till. Jag tycker iofs om hösten (så länge det inte regnar) och älskar att ta på mig en mysig kofta och tända massa ljus. Dock blir senhösten och vinterkylan lättar att uthärda ju längre solen och värmen får vara kvar.

Surade lite på promenaden över att jag inte tog med min kamera för en del träd börjar skifta i gult och rött vilket är väldigt vackert. Men det får bli bilder på nästa promenad istället. Tanken var egentligen att jag skulle iväg och träna nu på förmiddagen, men vaknade för sent och dessutom har jag träningsvärken Arne i rumpan och hamstrings så det kändes inte helt aktuellt. En timmes promenad var mer lagom.

Resten av dagen är öppen och jag älskar att ibland ha helger utan något alls inplanerat. Helger då man kan göra det man känner för utan att behöva stressa iväg på något. Så idag blir det lugnt och i morgon ska jag ev. träffa mamma på stan och sen blir det bio med Jenny på kvällen. Dags att se Flickan som lekte med elden. Någon som såg den igår? Vad tyckte ni?

Vad händer?

Veckab har bara sprungit förbi och jag har inte riktigt kommit mig för att blogga. Tråkigt så klart tycker ni alla, men det utlovas en bättring.
Inte just nu dock, för nu ska jag titta klart på Idol och äta blåbär.

Hoppas ni alla ha en underbar fredagkväll!

OCH NI MISSAR VÄL INTE DIRTY DANCING?

Otur när han tänkte.

En okänd kille börjar prata med mig på stan.

Killen: Hur mycket är klockan?
Jag: Tjugo över fem
Killen: Tack. Vad lång du är! (Detta är en kommentar jag får höra extremt ofta. Jag vet dock aldrig vad jag ska svara. De säger det alltid som om de inte tror att jag vet det själv. Vad svarar man?)
Jag: Eh ja.
Killen: Hur lång är du?
Jag: 182 cm
Killen: Oj, du är du längre än mig fast jag är kille. Fast jag är kort för min ålder. Hur gammal är du?
Jag: 28 år
Killen: Ah, som min bror. Jag är 25 år.

Ridå

Max Factor Masterpiece

Häromdagen köpte jag en ny krämögonskugga från Max Factor. Jag har sett flera reklamer för den i olika tidningar och fastnade för den beige-guldiga färgen (i mitten).



Jag har provat den två dagar nu och jag är väldigt nöjd! Den är lättapplicerad och skimmrar lagom mycket. Jag har bara använt denna ensam, men den fungerar säkert lika bra som bas till annan skugga eller som ljusare skugga under ögonbrynen. Den sitter hela dagen utan att fösvinna eller bilda sådana tråkiga ränder på ögonlocken.
Dock är den väldigt lätt att ta bort med vanlig make up remover.
Ett bra köp helt enkelt :-) Skönt med money well spent.

Min brighta kusin!

"Eftersom du pratar om det här, om du ev skulle gå med i FB, så har du redan bestämt dig. Du bara vänjer dig vid tanken."

Min underbara kusin vet vad hon snackar om! :-)

Done!

I'm there...

Omvärlden chockeras!

Jag funderar på om jag kanske skule joina facebook iaf... Har träffat så många härliga människor från olika delar av världen, som jag inte vill tappa kontakten med.

Vad tycker ni? Ska jag? Känns iofs litegrann som ett nederlag att gå med...

Underbara Ellen DeGeneres!

Varför går The Ellen Show på sådan sugig sändningstid här i Sverige?
Hon är underbar! Kolla klippet när hon dansar med kidsen i "So you think you can dance!"


Bildkavalkad - Spanien

Här kommer ett gäng bilder från Spanien. Eftersom det var bröllop i dagarna tre så blir det mycket bilder från de festerna. Annars var det mest slapp vid poolen och shopping som gällde. :-)


Ulfs (Tobias morbror, som vi bodde hos) pool. Här hängdes det mycket!


På väg till rådhuset i San Pedro för cermonin.


Alla vill gratta brudparet.


Nu bär det av till huset för lunch. I skuggan naturligtvis.


Det bjöds på fantastisk paella!


Tobias ville upp på den här toppen (1881 möh). I 30 gradig värme? I don't think so!


Istället körde vi till en bergspool i Benahavis där Tobias, utan att tveka, slängde sig ut från klippan.


Dags för bröllopsfesten. Här brudens bästa vänner från Venezuela.


I väntan på bruden. Det var en vigselcermoni även denna dag, trots att de officiellt gifte sig dagen innan.


Nu kommer hon nog!


Brudparet och toastmadamen (svärmor) hälsar alla välkomna på svenska, engelska och spanska.


Ja, vi är så här glada på riktigt! Det var en underbar kväll med ljuvliga människor från alla världens hörn.


Sambatåg med bruden i spetsen!


Sydamerikaner gillar dans och fest. En härlig kontrast till många trista tråkiga svenskar. Vem är killen som går all in? DJ'n...


Även svärfar sjöng och spelade så klart. Väldigt uppskattat!


Sista dagen åkte vi upp till den lilla bergsbyn Istán.


Turisterna hade inte riktigt hittat hit.


En stackars kanariefågel i en liten bur utanför någons dörr.


Nöden har ingen lag. :-)

Och till sist... Vår vän och frälsare (enligt Tobias). Den ENORMA spindeln som bodde i ett ENORMT nät några hundra meter från huset.


Jag ryser bara jag ser den. En kotte till bakkropp!

Det vet jag iaf!

Lägger upp annonser på Tradera och Blocket och sitter och tittar på fotbollen.
Jag vet inte så mycket om fotboll, men en sak vet jag: SÅ JÄKLA TRÅKIG MATCH!
Hur svårt ska det vara att göra mål på Malta? Där bor typ 7 personer!



När jag är lite uttråkad så leker jag med Photobooth :-)

Nada

Blir inte så myckt bloggande för mig idag, men vill gärna hinna få upp lite bilder från Spanien.
Det får dck bli senare för nu ska det läggas up annonser på Blocket och Tradera och sedan är det så klart fotboll och Idol :-)

Ses senare!

Zlatan-humor!

Patrik Ekwall: TV4 har gått 761 miljoner kr i vinst!
Zlatan: Då är de nästan på min nivå!

Hur kan man inte älska Zlatan?

Nya höstskor... eller?

Jag köpte idag ett par nya höstskor. Eller kan man kalla de så egentligen? Kanske inget att ha i regn och rusk, men de är snygga övergångsskor iallafall :-)

Vad tycker ni?

Hemkommen!

Hej på er alla!
Nu är jag hemkommen från sjukt varma Spanien! Det har varit helt underbart, men det är skönt att vara hemma igen :-)
Lite gott och blandat i form av bilder kommer lite senare, eller imorgon. Får se vad jag orkar.

More Twitts

Eftersom jag är på semster och kan twittra från mobilen, så blir det fler Twitts och färre blogginlägg. Läs min Twitter här!


ÄNTLIGEN!

Åh äntligenhar de börjat spela in SATC 2 i NYC! Underbart! Detta gör bara att jag längtar dit ännu mer! Kanske till hösten eller till våren? Eller nu bestämmer jag att inom ett år ska jag till New York! :-)


Fler bilder finns här!

Nu ska jag bege mig ut i den härliga 30-gradiga värmen och hitta ett ställe som fixar manikyr och pedikyr utan en veckas väntan. De ska gärna ha tid ikväll.


En egen Balenciaga!

Igår var vi en runda på El corte de Inglés (typ som NK) och kollade runt lite. Jag tycker det är kul att gå runt och klämma och känna på de där designerkläderna och accessoarerna som jag annars bara ser i magasin eller på nätet. Framförallt är det kul att prova väskorna för att se om den jag har span på är lika härlig i verkligen. Jag lägger så klart inte massa pengar på en väska om jag inte är riktigt övertygad om att det är den jag vill ha.

Men iaf så var jag igår på jakt efter en ny plånbok. Inte för stor, inte för liten, två sedelfack och massor av plats till kort. Och där låg den! Den, ur mina ögon sett, perfekta plånboken! En Balenciaga i svart läder och lack-kroko: Helt underbar! Hittar ingen bra bild på den dock tyvärr.
Men den fick så klart följa med mig hem. Härligt!

I eftermiddag blir det en tur till ett annat köpcentrum där priserna är lite mer humana :-) 

Min förmiddag

Semester är verkligen jobbigt!


RSS 2.0