Tacky, jag vet...

Ja, det är tacky när alla helt plötsligt bara snackar om, lyssnar på och köper låtar/skivor etc med Michael Jackson. Folk som inte uppskattat honom tidigare tycker plötsligt att han är fantastisk! 

Jag var en av dem som satt och lyssnade på MJ på Spotify idag på jobbet och kom då över denna som är superbra! Riktigt härlig!

Jag har aldrig varit ett riktigt MJ-fan, men det är ändå förbannat onödigt att en av de största ska gå ur tiden långt före sin tid.



Kommentarer
Postat av: Kimzan

Håller fullständigt med dig. Det värsta är de stora artisterna i USA som nu gråter ut sin sorg i media, men när MJ satt i rättegång för diverse anklagelser om pedofeli så var det ingen som brydde sig! Jag HATAR sånt. I förrgår var det ingen som brydde sig om honom, igår var han hela världens bästa vän.



Jag har heller inte lyssnat mkt på MJ, men visa låtar har man ju fallit för. Men jag var inte särskilt förvånad över att han dog. En tragisk bortgång, men jag tycker faktiskt att hans liv i stort har varit tragiskt!



Men som du säger, det är sorgligt när någon går ur tiden innan sin tid!

2009-06-27 @ 09:54:58
URL: http://familjenmalmborg.blogg.se/
Postat av: Annelie

Jag tycker det är positivt att man lyfter fram artisten Michael Jackson och fokuserar på hans enorma betydelse och inflytande på musik och artisteri istället för de senare årens tragiska och märkliga utspel. För trots allt, när han var som bäst 70 och 80-talet, och kanske en bit in på 90-talet, så var han ju också fenomenal, fullkomligt lysande.

Att så många köper skivor med honom nu, när han är död, visar ju också vilken otrolig påverkan han hade på folk. Det är som det gamla talesättet "man saknar inte kossan förrän båset är tomt".

All heder åt Michael Jackson för den gigant han en gång var.

2009-06-27 @ 12:20:15
Postat av: Helle

Annelie: Jag håller med om allt du säger eftersom du är så begåvad (vi är ju släkt:-)). Jag menar bara att det är tragiskt att det krävs ett dödsfall för att allt det härliga ska lyftas fram. För mycket härligt har han gjort och jag har aldrig träffat någon som inte gillar iaf ett par av hans låtar :) En gigant!

2009-06-27 @ 19:40:50
URL: http://helle.blogg.se/
Postat av: 08:an

Som du vet bruden, så har ju jag alltid varit oerhört förtjust i MJ:s musik, och dans. Han var verkligen en av de största, och inte förrän han dog så verkar det som att folk faktiskt insåg att han var en enormt begåvad artist som var begåvad med en talang som väldigt få har. :) Musikkatalogen är ganska stor... :)

2009-06-28 @ 22:36:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0