Fondue - på eller av?

Är nyss hemkommen från en otroligt trevlig söndagsmiddag på Elysée med lite löst folk. :-) Det blev fondue och en massa snack, som det alltid blir när våra härliga vänner samlas. Det avhandlades allt från Radiotjänst och hamstrar till svenska kyrkan och Borat. Dessutom kom vi fram till att fondue är jävligt såttig mat. Man får laga den själv och så är det ju faktiskt bara tråkigt oxkött, konstiga såser och pommes. Överklassnamn på en maträt som faktiskt är ganska tråkig. Det är det sociala runt denna mat som egentligen gör att det är så trevligt. Tycker jag i alla fall. :-)

Nu gnäller sambon över att han vill se X-men (eller vad den heter) så det får bli lite film innan det är dags att sova. Ny vecka och nya tag imorgon. Nästa vecka bjuder ett hemligt möte i morgon samt dop och en härlig middagsinbjudan på lördag.

Kommentarer
Postat av: Annelie

HUR kan du dissa fondue???? Med BANANSÅS???

Här hemma fondueas det med jämna mellanrum och alltid med Elysées såser som tillbehör (och pommes så klart!!). Daniel gruffar emellanåt, men eftersom fondue är min favoritmat (samma liga som smörgåstårta) så står han ut. Det är kärlek. "de e najs". :)

2009-06-07 @ 22:47:10
Postat av: Kimzan

Håller med Annelie. Banansåsen is tha shit. Jag älskar fondue! Gott är det!

2009-06-08 @ 19:00:50
URL: http://familjenmalmborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0